Oppdatert 22.01.2021: Stillingen er besatt!

Vår sekretær de siste 17 årene er på flyttefot, og vi søker derfor en ny positiv og serviceinnstilt KONTORMEDARBEIDER (50-60% stilling) til vårt kontor på Laukhella (Silsand, Senja)

Bygg i Nord Gruppen driver i dag med elementproduksjon gjennom Senja Elementer, bolig/prosjektutbygging (leiligheter, rekkehus) på egne tomter gjennom Bygg i Nord Prosjekt og BIN Bygg. BING driver også med eiendoms og feltutvikling gjennom eiendomsselskaper. Bygg i Nord as var tidligere en del av BIN-Gruppen, men er i dag et selvstendig selskap som er samlokalisert og har tett samarbeid med BIN-Gruppen, har også felles administrasjon. Bygg i Nord er Mesterhus-forhandler med hovedfokus på salg og produksjon av eneboliger og rehabilitering i Midt-Troms.

Bygg i Nord Gruppen AS har ansvaret for administrative funksjoner som regnskap (Visma Global), lønn, fakturering, kontordrift og andre støttefunksjoner i konsernet/Bygg i Nord.

Kontorets åpningstid er 08:00-16:00, men arbeidsuken blir satt opp i samarbeid med søker til en ordning som passer både arbeidsgiver og arbeidstaker.
Arbeidsoppgavene vil bl.a. gå ut på mottak av kunder, leverandører og kollegaer i resepsjon og på telefon. En viktig del av arbeidshverdagen vil være å bistå regnskapsfunksjonen med registrering av inngående fakturaer, utgående fakturaer, føring og skanning av diverse bilag, oppfølging av forespørsler fra kunder, ajourføre dokumentasjon for firmaet og ansatte, utarbeidelse av FDV til kundene m.m.

Har du utdanning innen økonomi og administrasjon, markedsføring, kontor eller annet som kan være relevant kan det være en fordel, men det er vel så viktig å vise til hva du har gjort av relevant erfaring. Vi ser etter en serviceinnstilt person med godt humør som er ryddig og strukturert. Søker bør ha god kjennskap til Word og Excel, og gjerne ha erfaring med regnskap og fakturering. Du må kunne uttrykke deg godt, både muntlig og skriftlig på norsk.

Vi tilbyr et ryddig og stabilt arbeidsforhold i et sosialt og trivelig miljø hvor vi gjør hverandre bedre. Kan på sikt være mulighet for utvidet stilling og flere oppgaver avhengig av kvalifikasjoner, interesser og ønsker/behov. Lønn etter nærmere avtale.

For spørsmål, kontakt økonomisjef Rune Kristensen
tlf. 91 33 55 77 – epost: rune@bin-gruppen.no

eller

adm.dir. Ørjan Johnsgård
tlf. 906 43 665 – epost: orjan@bin-gruppen.no

Søknaden merkes «søknad» og sendes med CV på epost til en av oss – eller pr. post til:

Bygg i Nord Gruppen AS
Laukhellaveien 318
9303 Silsand

Søknadsfrist: 1. des 2020.

Annonsen er også publisert på finn.no